Siste Innlegg

  Hvordan kan jeg koble opp en bil amp

  hvordan kan jeg koble opp en bil amp

  For å gjøre tilkoblingen til stereo enheten, trekk enheten ut av dashbordet og koble RCA ledninger direkte til stereo under tilkobling ekstern kabelen direkte til enhetens ledningsnett. RCA ledninger kan skyves på plass. Mange wire strippere har et verktøy som vil crimp kontakter. Instruksjoner, installere forsterkeren, koble den negative terminalen på bilens batteri, med en skiftenøkkel fjerne bolten holde negative ledelsen på batteriet terminal. Kontroller at det er ingen ledninger eller andre materialer i veien. Skyv to ledninger til positive og negative terminalen hull, henholdsvis. Koble både eksterne og RCA ledninger til stereo enhet. Kuttet 15 inches på slutten av strømkabelen. Subwoofere installeres også i subwooferen deksler, som er spesialdesignet bokser som forsterke deres lyder. Subwoofere produsere lavfrekvenslyder som vanlig bil høyttalere ikke kan opprette.

  Pule jenter norske damer i playboy

  Fest jording ledningen til en bolt i bilens bagasjerommet. Legg merke til positive og negative polariteten til terminalene, vanligvis merket med rødt og svart farge eller preget " og "-" symboler. Koble den positive høyttalerledningen til positiv terminalen på batteriet. Trekk de to halvdelene av ledningen hverandre for hånd. Bore et hull i bilens brannmur. Pass på at du ikke berører noen av terminaler med nakne hender det er en risiko for en mild elektrisk støt. Instruksjoner, kjøp 5 fot 4 måle høyttalerledningen for hver høyttaler som kobles til forsterkeren. Fjerne en en halv tomme isolasjon fra begge ender av hver ledning. Den eneste måten å virkelig doble produksjonen av en subwoofer system er å legge en. Bare fjerne endene på begge sider av eksterne ledningen og vri Bart metall sammen. Kjøre RCA-lydkabel fra bagasjerommet på bilen til hovedenheten dashbordet.

  hvordan kan jeg koble opp en bil amp

  koble opp en, sub Amp til en bil. Hekte opp en subwoofer og forsterker til en bilstereo kan legge en ekstra dimensjon til musikken din. Subwoofere produsere lavfrekvente lyder som vanlige bilhøyttalere ikke kan skape. Hvordan installerer jeg en 50-watts bil Amp? Hvordan koble opp en bil Amp til et hus Stereo Hvordan kan jeg koble 2 subwoofere å en Mono Amp Hvordan montere en subwoofer i en bil? For å produsere disse lydene, må subwoofere festes til en forsterk. Hvordan koble opp en, sub Amp en bil, trekke opp subwoofer og forsterker å en bil stereoplaten kan legge en ekstra dimensjon til musikken. Subwoofere produsere lavfrekvenslyder som vanlig bil høyttalere ikke kan opprette. For å produsere disse lydene, må subwoofere være knyttet til. Hvordan koble opp en 200. ...  Hvordan a fa en jente i sengen en natt steinkjer

  • Hvordan sette opp en bil Amp, sette opp en forsterker for bilstereoen er lett i teori og tidkrevende å kjøre.
  • Det er ikke vanskelig å vite hva å gjøre, men kjører ledninger sømløst gjennom bilen kan ta litt tid.
  • De fleste bil stereoplaten forsterkere brukes til makten subwoofere.


  Brittney Jones - Get You A Girl Who Can Do Both.


  Zodiac signs dates thai massage i oslo

  Igjen, sikre at polariteter samsvarer. Tre RCA, makt og ekstern ledninger foran kupeen. For å produsere disse lydene, må subwoofere være knyttet til en forsterker som fungerer en strømkilde. Gjenta for negative ledningen og terminal på andre subwooferen. Prøv å skjule ledninger som mulig. Slå på hovedenheten stereo.

  Body stocking intim massasje oslo

  Sette opp en forsterker for bilstereoen er lett i teori og tidkrevende å kjøre. Koble den andre enden av RCA-kabelen til "Input" porter på forsterkeren. Det er ikke vanskelig å vite hva å gjøre, men kjører ledninger sømløst gjennom bilen kan ta litt tid. Kjører ledningen gjennom molding og trim holder det skjult. Bekkasin to stykker av høyttalerledningen. Koble denne terminalen ringen til batteriets positiv kontakten og koble strømkabelen som ble fjernet i det første trinnet. Skyv en gummi nippel RPC_C_authn_level_PKT_privacy, som vil hindre vannet fra å komme inn bilen, og presse ledningen gjennom til motoren bay. Fest andre lengden på kabelen fra forsterkeren til terminal kopp boksen subwoofer. Dette hullet brukes til å presse strømkabelen til batteriet. Selv om hver bil er annerledes, det er vanligvis en bolt koblet til metall gulvet under teppet. De fleste bil stereoplaten forsterkere brukes til makten subwoofere interiør, mellomtone og høy-range høyttalere generelt kan drevet av hovedenheten. Kontroller at polariteter terminaler kampen. Koble tredje koblingen mellom de to subwoofere, kobler positiv terminalen på første subwooferen til negative på andre.